AXO HIGH RESS.png

COOP Housing Amsterdam

 

This ‘Urban Villa’ embraces the opportunities of the green location and adds an unprecedented new quality of living: in terms of collectivity, sustainability and spatial living within a green park. The landscape continues both up to as through the building towards a bright and generous atrium that gives access to all apartments. Each apartment has large outdoor spaces and carefully positioned windows framing the surroundings. The facades are conceived as stacked elements of different materials providing a richness in experience.

Project

Client

Location

Year

Samen IJzersterk

Heutink Groep B.V.

Amsterdam, NL

2021

"We start with looking for the feeling of home."

b5160b82e24201c6c5e32aa8e373882a.jpg
View from Park
1/5

"The atrium is a social space and brings the landscape into the building."