Render 1.png

Into the woods

The project is situated on a former military terrain bordering the typical 'Veluwe' landscape. The project consists of a transformation of an existing military canteen into a new community centre, the refurbishment of a small white villa into a B&B and the realisation of a new apartment building with split level apartments. Together with the landscape design by Buro Harro, the buildings form a carefully designed ensemble. The program comprises a rich mix of housing, short-stay apartments, music academy, restaurant and workspaces for the local creative industry.

Project

Client

Location

Year

Size

Into the Woods

Homerus Ontwikkeling B.V.

Ede, NL

2022

7.000 m2

axo into the woods.png
Lina Bobardi.png

"Living among the trees as a unique housing quality." 

1/4
Interieur.png

"Our approach focuses on bringing back the quality of the existing spaces." 

Gebouw 3
1/4
Render 2.png
1/4

Team Into the Woods

Developer

Architect

Sustainibility

Mobility

Landscape

Renderings

Homerus Ontwikkeling B.V.

Raumplan

W/E adviseurs

DEEL

Buro Harro

Parallel