top of page
exterieur

't Groene Hof

Rotterdam, NL | 2020

This ‘Urban Villa’ embraces the opportunities of the green location and adds an unprecedented new quality of living: in terms of collectivity, sustainability and spatial living within a green park. The landscape continues both up to as through the building towards a bright and generous atrium that gives access to all apartments. Each apartment has large outdoor spaces and carefully positioned windows framing the surroundings. The facades are conceived as stacked elements of different materials providing a richness in experience.

RAUMPLAN_PLG-00.png
interieur

Project Details

- Energy neutral

- Large continuous outdoor spaces

- Shared outside space

- Communal living room

RAUMPLAN_FAC-noord.png
atrium

The landscape continues both up to as through the building towards a bright and generous atrium that gives access to all apartments.

RAUMPLAN_DSN-NZ.png
View from Park
Urban Villa 100 Plan typical.png
900.18 Zwijndrecht.png

Team 't Groene Hof

Developer

Construction 

Sustainability

Renderings

Casa 23 B.V.

Breed ID

W/E Adviseurs

Parallel

bottom of page